Na elke opdracht kom ik altijd met mooie foto's terug!
 


Maatschappelijke betrokkenheid: Als fotograaf van Eindhoven draag ik een steentje bij om "Stichting Anders" te ondersteunen in beeldmateriaal en fotoreportages.  


Wie is stichting Anders?

Stichting ANDERS gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit vraagt om een andere manier van denken en handelen. Het moet ANDERS.

Stichting ANDERS wil heel specifiek in de commerciële sector ondernemers uitdagen om een stukje van hun producten/diensten/talenten beschikbaar te maken voor mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben.
Vervolgens is het onze taak om deze ondersteuning te koppelen aan de juiste hulpvragen vanuit de samenleving. Op deze manier is stichting ANDERS een brug tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben.

Stichting ANDERS is in 2015 opgericht. Het bleek een succes het eerste ANDERS netwerk in de Drechtsteden groeide stevig door. Vanaf 2017 is ANDERS op zoek gegaan naar de mogelijkheid om verder Nederland in te groeien. Door de steun van het Oranje Fonds werd dit mogelijk. Ook in Rotterdam ontstond er een ANDERS netwerk. Sinds 2020 richt stichting ANDERS Nederland zich als moederorganisatie op de opbouw en ondersteuning van nieuwe ANDERS netwerken in het land.

Locatie Stichting Anders Eindhoven, Videolab Strijp-S Eindhoven