Na elke opdracht kom ik altijd met mooie foto's terug!
 

Samenwerking met Ingpact


Rob's fotografie gelooft in samenwerking met andere startende ondernemers die elkaar versterken zodat onze klanten op hun wenken worden bediend. ( Fotoreportages, commerciële teksten, business plannen.) Hierdoor ontzorgen we onze klanten met onze expertise waardoor jij als klant succesvol business kunt doen waar je goed in bent. Namelijk ondernemen!!!

Daarom zoek ik de verbinding met Partner INGPACT.

Wie en wat doet Ingpact, Ingmar Geubels aan het woord;

INGPACT verzorgt alle commerciële adviezen. Mijn kracht zit in het vertellen van verhalen die impact maken. Iedereen draagt verhalen met zich mee en ik help jou om dat bijzondere verhaal of slimme idee op de beste manier te uiten. Vanaf 2021 is het mijn doel om 5 trajecten succesvol te doorlopen met ambitieuze mensen of bedrijven die écht iets willen bereiken. Deze trajecten zorgen voor tractie – een snel toenemend aantal klanten – en een topstart van het bedrijf. En verder zit ik vol ambitieuze plannen om jouw bedrijf te lanceren. 

Dus heb jij een tof idee dat onze wereld beter of mooier gaat maken, (of ken je iemand die dat heeft) maar vind je het lastig om jouw verhaal duidelijk en overtuigend te vertellen? 

Neem dan contact met me op. Ik sta klaar om jou te helpen. 

En let even op, want de eerste vijf mensen in het traject krijgen de consultanturen cadeau.